Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2021.

Webinar 25.11.2021. – Pametna Bluetooth kontrola pristupa

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i tvrtka Urmet/Vezave d.o.o. organiziraju u četvrtak, 25.11.2021. g. od 13:00 do 14:30 sati webinar na temu „Pametna Bluetooth kontrola pristupa“. Predavanje će održati g. Branko Balaban, struč.spec.ing.el., a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 2 školska sata iz stručnog područja. Prijave za webinar počinju 12.11.2021. od 10:00 sati i traju do 25.11.2021. do 13:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Tema webinara:

- predstavljanje sustava pametne kontrole pristupa SCLAK, koji uz upotrebu pametnog telefona i Bluetooth veze omogućuje bežično otvaranje svih tipova električnih, elektromagnetskih i elektromotornih vrata

- karakteristike Bluetooth tehnologije i glavne osobine SCLAK sustava

- izvedba i ožičenje SCLAK uređaja, te princip otvaranja vrata

- aplikacija i pristup sustavu, slanje pozivnica korisnicima ili pregled povijesti pristupa

- prikaz tipova objekta i tržišta za koje je prikladan sustav SCLAK

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti