Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2023.

Webinar 25.04.2023. – Koordinirana inteligentna proizvodnja i potrošnja zgrade upravljana pametnom mrežom

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike organizira webinar u utorak, 25.04.2023. g. od 12:00 do 14:30 sati na temu Koordinirana inteligentna proizvodnja i potrošnja zgrade upravljana pametnom mrežom. Predavanje će održati g. Emil Prpić, dipl.ing.el., a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 3 školska sata iz stručnog područja. Prijave za webinar počinju 14.04.2023. od 10:00 sati i traju do 25.04.2023. do 12:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti