Vijesti / Aktualnosti

Aktualne vijesti 2023.

Webinar 18.04.2023. – Transformacija tržišta električne energije

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike organizira webinar u utorak, 18.04.2023. g. od 13:00 do 14:30 sati na temu Transformacija tržišta električne energije. Predavanje će održati gđa mr.sc. Tina Jakaša, dipl.ing.el., a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 2 školska sata iz tehničke regulative. Prijave za webinar počinju 12.04.2023. od 10:00 sati i traju do 18.04.2023. do 13:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave

za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Tema webinara:

Uloga opskrbljivača i kupaca u transformaciji energetskog sektora kroz dekarbonizaciju, digitalizaciju i demokratizaciju kroz sljedeće tematske cjeline:

 

  1. Aktivni kupac električne energije
  2. Ugovori s dinamičkim određivanjem cijena
  3. Kolektivno ugovaranje opskrbe električnom energijom
  4. Agregatori
  5. Energetske zajednice građana
  6. Samoopskrba električnom energijom – primjer iz prakse

 

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti