Vijesti / Aktualnosti

Aktualne vijesti 2021.

VAŽNA OBAVIJEST ČLANOVIMA KOMORE O MJERAMA VEZANO ZA SITUACIJU S KORONA VIRUSOM

Poštovani,

sukladno uputama koje je donio Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u vezi krizne situacije s korona virusom obavještavamo Vas koje je mjere poduzela Hrvatska komora inženjera elektrotehnike, kao pravna osoba s javnim ovlastima, u skladu sa uputama koje je donio Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u vezi krizne situacije s korona virusom:

 

1.       Do daljnjega, iz razloga zaštite zdravlja i sigurnosti sudionika, odgađaju se svi seminari, stručni skupovi i sastanci u Komori.

2.       Sve sjednice tijela Komore i povjerenstava Komore odraditi će se pisanim putem elektroničkom poštom.

3.       Preporuka je da sve radnje koje ne iziskuju Vaš osobni dolazak u Komoru, odradite putem telefona, e-maila ili slanja poštom.

4.       Obavještavamo Vas da su Komore uputile dopis ministru graditeljstva i prostornoga uređenja, Predragu Štromaru da se korištenje elektroničkih osobnih iskaznica vezano uz podnošenje zahtjeva u sustavu e-Dozvola zbog novonastalih okolnosti produlji do 31. svibnja 2020. godine.  Odgovor iz Ministarstva u prilogu.

5.       Obavještavamo sve projektante koji još nisu podnijeli zahtjev za izdavanje komorske kartice za digitalno potpisivanje dokumenta, a imaju elektroničku osobnu iskaznicu da isti mogu digitalno potpisati osobnom iskaznicom i uz presliku osobne iskaznice dostavit ga na e-mail: pma@akd.hr ili ra.ured@akd.hr

6.       Komora u svemu postupa po uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te je u tom kontekstu poduzela sve potrebne mjere dezinfekcije poslovnog prostora.

7.       Komora će osigurati sve da se nužne aktivnosti provode i u slučaju da dođe do pogoršanja situacije i potrebe rada zaposlenika od kuće.

8.       Molimo da do daljnjega ne vraćate stare pečate. Nakon što se situacija stabilizira dostavit će se upute o povratu starih pečata.

9.       Sve važne obavijesti objavit će se na web stranici Komore, a za ostale informacije možete se obratiti na slijedeće kontakte: elektroinzenjeri@hkie.hr  i/ili info@hkie.hr  

 

Molimo Vas za strpljenje i razumijevanje.

U prilogu Vam dostavljamo i Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te telefonske brojeve svih epidemioloških službi u Hrvatskoj.

Komorske kartice.pdf Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.pdf Popis telefonskih brojeva epidemiologa u pripravnosti.pdf
Sve vijesti