Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2021.

Obavijest – Sudjelovanje na 13. Danima inženjera elektrotehnike uz EU digitalnu Covid potvrdu

Poštovani,

Na 13. Danima inženjera elektrotehnike koji će se održati od 30. rujna do 2. listopada 2021. u hotelu Olympia u Vodicama, bit će moguće prisustvovati jedino uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde, Digitalnu COVID potvrdu mogu dobiti:

  • Osobe cijepljenje cijepivom protiv bolesti COVID-19
  • Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa
  • Osobe koje su preboljele bolest COVID-19, 11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa

Detaljnije informacije o EU digitalnoj COVID potvrdi još jednom šaljemo na sljedećoj poveznici:

https://www.koronavirus.hr/eu-digitalna-covid-potvrda/960

Radi sigurnosti sudionika, kongres će se održavati sukladno propisanim protuepidemijskim mjerama i uz suglasnost Stožera Civilne zaštite.

Sukladno tome, sudjelovanje na predavanjima i ostalim aktivnostima u organizaciji HKIE (kave pauze, domjenak, svečana večera, izlet), bit će moguće samo uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

Na sva navedena događanja bit će potrebno nositi službenu akreditaciju koju je moguće ostvariti plaćenom kotizacijom i predočenjem važeće EU digitalne COVID potvrde prilikom registracije na registracijskom desku HKIE u hotelu.

VAŽNO:

 

Za vaš jednostavniji dolazak i sudjelovanje na kongresu u suradnji s agencijom DUBROVNIK SUN i poliklinikom GEMINI organizirali smo brzo antigensko testiranje u hotelu OLYMPIA, u srijedu 29.9. od 16:00 do 18:00 sati, za sve one koji EU digitalnu COVID potvrdu žele dobiti testiranjem.

Cijena navedenog testiranja iznosi 75,00 kn, a ukoliko želite osigurati testiranje u hotelu molimo isto najavite na mail adresu agencije: hkie@dubrovniksun.hr.

S obzirom da će na sva događanja tijekom kongresa biti  potrebno nositi službenu akreditaciju, ovim putem još jednom podsjećamo sve sudionike da na vrijeme izvrše registraciju za kongres na našem registracijskom desku u hotelu OLYMPIA.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji.

Veselimo se ponovnom susretu, radu u živo i odgovorom druženju u Vodicama!


S poštovanjem,

Organizacijski odbor 13. Dana inženjera elektrotehnike


Sve vijesti