Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2023.

15.11.2023. Stručno putovanje u tvornicu ETI Izlake - PRIJAVE ZATVORENE ZBOG POPUNJENOSTI KAPACITETA

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i tvrtka ETI Elektroelement d.o.o. organiziraju stručno putovanje u tvornicu ETI Izlake u Sloveniju u srijedu, 15.11.2023. godine.

Polazak iz Zagreba autobusom u 7:15, okupljanje na lokaciji „Chromosov toranj“, Ulica grada Vukovara 271 (dolazak u Izlake u 10:30 )

 

U sklopu stručnog posjeta tvornici ETI Izlake i pregleda proizvodnih linija i postupka proizvodnje na lokaciji Izlake (NN i SN osigurači, FID sklopke, …) održat će se i dva stručna predavanja sa sljedećom tematikom:

 

1. Odabir diferencijalne zaštite kod različitih aplikacija, Borut Drnovšek

2. Zaštita električnih instalacija – topljivi osigurači, Viktor Martinčić

 

Nakon organiziranog ručka za sudionike predviđen je povratak u Zagreb u popodnevnim satima.

 

    Sudionici navedenog stručnog putovanja ostvaruju pravo na 8 sati iz stručnog područja. Stručno putovanje je bez kotizacije.

 

Zbog ograničenog broja sudionika prijave za stručno putovanje zaprimat će se pristiglim redoslijedom od 23.10.2023. do 10.11.2023. ili do popunjenosti kapaciteta od 50 sudionika.

 

 

Upute za prijavu sudjelovanja:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu  putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/.

Sve vijesti