Trajno stručno usavršavanje

Seminari - najava

Webinar – Dobre tehnike programiranja (PLC i HMI)

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i tvrtka INEA CR d.o.o. organiziraju webinar u srijedu, 13.04.2022. g. od 12:00 do 15:00 sati na temu Dobre tehnike programiranja (PLC i HMI). Predavanje će održati g. Dominik Vezmar, mag.stroj., a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 4 školska sata iz stručnog područja. Prijave za webinar počinju 07.04.2022. od 15:00 sati i traju do 13.04.2022. do 12:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Tema webinara:

 

Dobre tehnike programiranja (PLC i HMI):

  • Uvod u programiranje PLC-a
  • Strukturirano programiranje pomoću funkcijskih blokova
  • Izrada vlastitih funkcijskih blokova
  • Dizajniranje zaslona za grafičke operaterske terminale osjetljive na dodir
  • Korištenje naprednih funkcija (Web server, VNC, Mobile funkcija)

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti