Trajno stručno usavršavanje

Seminari - najava

Webinar - Dobra praksa u odabiru zaštite DC krugova fotonaponskih sustava

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i tvrtka ETI Elektroelement d.o.o. organiziraju webinar u srijedu, 22.03.2023. g. od 13:00 do 14:30 sati. Predavanje će održati g. mr.sc. Franc Jenko., a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 2 sata iz stručnog područja.

Prijave za webinar počinju 09.03.2023. od 10:00 sati i traju do 22.03.2023. do 13:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti