Vijesti / Aktualnosti

Arhiva vijesti 2022.

Webinar 15.12.2022. – Građevno-tehnička regulativa – Provedba stručnog i projektantskog nadzora

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike organizira webinar u četvrtak, 15.12.2022. g. od 16:15 do 19:00 sati na temu Građevno-tehnička regulativa – Provedba stručnog i projektantskog nadzora. Predavanje će održati g. Davorin Oršanić, g. Lino Fučić i g. Marin Mendes, a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 3 školska sata iz tehničke regulative. Prijave za webinar počinju 06.12.2022. od 10:00 sati i traju do 15.12.2022. do 16:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Tema webinara:

 

  1. Zakon o gradnji – uređivanje stručnog i projektantskog nadzora, Davorin Oršanić, dipl.ing.arh
  2. Provedba stručnog nadzora građenja, dr.sc.Lino Fučić, dipl.ing.građ.
  3. Provedba projektantskog nadzora na gradilištu, Marin Mendes, dipl.ing.arh.

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

15.12.2022. - webinar.docx
Sve vijesti