Trajno stručno usavršavanje

Seminari - najava

Webinar - Softverska rješenja u energetici i proizvodnji, Rješenja i sustavi za efikasnije upravljanje u segmentu voda

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i tvrtka Schneider Electric organiziraju webinar u utorak, 23.05.2023. g. od 13:00 do 14:30 sati. Sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 2 sata iz stručnog područja.

Prijave za webinar počinju 17.05.2023. od 10:00 sati i traju do 23.05.2023. do 13:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar).

Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Teme webinara:

 

  1. Softverska rješenja u energetici i proizvodnji, Berislav Korpar, struč.spec.ing.el.

U predavanju  će biti opisani današnji trendovi u sustavima napajanja, automatizacije i softvera za upravljanju energentima i proizvodnjom te rješenja koja mogu omogućiti povećanje energetske i operativne učinkovitosti.

Objasniti ćemo kao izgledaju arhitekture pojedinih rješenja, što su preduvjeti za pripremanje ovakvih projekta i u konačnici koje rezultate investitori trebaju postići.

 

  1. Rješenja i sustavi za efikasnije upravljanje u segmentu voda, Tomislav Pracaić, mag.ing.el.

Predstavljanje najnovijih rješenja u segmentu voda s naglaskom na telemetrijski SCADA sustav, opremu industrijske automatizacije, softver za praćenje potrošnje energenata i upravljanje imovinom na primjeru uspješno završenog projekta.

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti