Trajno stručno usavršavanje

Seminari - najava

Webinar – Komunikacijski pretvornici za HVAC i automatizaciju zgrada

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i tvrtka INEA CR d.o.o. organiziraju webinar u utorak, 08.06.2021. g. od 13:00 do 14:30 sati na temu Komunikacijski pretvornici za HVAC i automatizaciju zgrada. Predavanje će održati g. Andrej Vrbančić, voditelj programa HMS, Kepware i Inray u tvrtci INEA RBT d.o.o. iz Ljubljane, a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 2 školska sata iz stručnog područja. Prijave za webinar počinju 28.05.2021. od 13:00 sati i traju do 08.06.2021. do 12:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/. Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

 

Sažetak:

Pametne zgrade više nisu stvar budućnosti. Koncept pametnih zgrada iz temelja redefinira kako dizajniramo, gradimo, izvodimo i održavamo nove ili postojeće zgrade. Grijanje, klimatizacija, ventilacija, osvjetljenje i ostali sustavi zgrade   obuhvaćeni su većom ili manjom razinom digitalizacije. Potrebno je povezati sve sustave unutar zgrade te dobiti točne i pravovremene informacije potrebne za optimalno upravljanje zgradom, kao i za postizanje energetske učinkovitosti.  Pretvornici Intesis, namijenjeni su uspostavljanju komunikacije u pametnim kućama i zgradama. Proizvodi tvrtke Intesis rješavaju komunikacijske izazove i rade kao pretvornici između brojnih protokola sa svrhom spajanja raznih komponenti (rolete, termostati, ovlaživači zraka, senzori, mjerila, klima uređaji, toplinske pumpe, BMS kontrolni sustavi i ostalo). Još jedna grupa proizvoda tvrtke Intesis su cloud rješenja za nadzor i upravljanje klima uređajima. Tvrtka Intesis dio je HMS Networks grupacije, koju u Hrvatskoj zastupa INEA CR d.o.o.

Webinar će biti zanimljiv za distributere AC sustava, sistemske integratore, projektante, elektroinstalatere, upravitelje zgrada (facility management), vlasnike lanaca trgovina, kao i za sve Vas koji razmišljate o pametnim instalacijama u zgradama i oko njih.

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sve vijesti