Trajno stručno usavršavanje

Seminari - najava

Webinar – Digitalna transformacija niskonaponske sklopne opreme – Ecostruxture Power rješenja u distribuciji električne energije, Transformatorske stanice – Razvoj i digitalna transformacija srednjenaponske opreme

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i tvrtka Schneider Electric organiziraju webinar u utorak, 10.05.2022. g. od 13:00 do 14:30 sati. Predavanja će održati g. Hrvoje Čunko, dipl.ing.el. i gđa Ivana Nedić, mag.ing.el., a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 2 školska sata iz stručnog područja. Prijave za webinar počinju 29.04.2022. od 09:00 sati i traju do 10.05.2022. do 13:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Teme webinara:

 

U predavanju „Digitalna transformacija niskonaponske sklopne opreme – Ecostruxture Power rješenja u distribuciji el. energije“ bit će obrađene sljedeće teme:

- razvoj opreme u smjeru pametne i povezive niskonaponske opreme

- mogućnost i važnost digitalizacije kod niskonaponske opreme

- nove tehnologije i rješenja kod niskonaponske opreme

 

Transformatorske stanice – Razvoj i digitalna transformacija srednjenaponske opreme:

- razvoj opreme u smjeru pametne i povezive SN opreme

- mogućnost i važnost digitalizacije kod SN opreme

- nove tehnologije i rješenja kod SN opreme

 

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti