Vijesti / Aktualnosti

Aktualne vijesti 2023.

Webinar 28.03.2023. – Metode dimenzioniranja niskonaponskih razdjelnih ormara, Suvremeni proizvodi i sustavi za distribuciju električne energije na niskom naponu, Inovacije srednjenaponske opreme – green&digital

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i tvrtka Schneider Electric organiziraju webinar u utorak, 28.03.2023. g. od 13:00 do 15:35 sati. Sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 3 sata iz stručnog područja.

Prijave za webinar počinju 21.03.2023. od 12:00 sati i traju do 28.03.2023. do 13:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar).

Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Teme webinara:

 

  1. Metode dimenzioniranja niskonaponskih razdjelnih ormara, Branimir Novko, mag.ing.el.techn.inf
  2. Suvremeni proizvodi i sustavi za distribuciju električne energije na niskom naponu, Hrvoje Čunko, dipl.ing.el.
  3. Inovacije srednjenaponske opreme – green&digital, Ivana Nedić, mag.ing.el.

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti