Vijesti / Aktualnosti

Aktualne vijesti 2023.

Webinar 13.04.2023. – ProtectPlus – sustav za zaštitu cijele elektrotehničke strukture fotonaponske instalacije, Zaštita od prenapona za informacijsku tehniku i prijenos podataka

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i tvrtka OBO Bettermann d.o.o. organiziraju webinar u četvrtak, 13.04.2023. g. od 12:00 do 13:30 sati. Sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 2 sata iz stručnog područja.

Prijave za webinar počinju 11.04.2023. od 10:00 sati i traju do 13.04.2023. do 12:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar).

Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Teme webinara:

 

  1. ProtectPlus – sustav za zaštitu cijele elektrotehničke strukture fotonaponske instalacije, Ante Cvitković, bacc.ing.el.
  2. Zaštita od prenapona za informacijsku tehniku i prijenos podataka, Siniša Novak, mag.ing.el.

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti