Vijesti / Aktualnosti

Aktualne vijesti 2021.

Webinar 13.04.2021. – Sustavi podnih instalacija - UFS

Webinar 13.04.2021. – Sustavi podnih instalacija - UFS

 

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i tvrtka OBO Bettermann organiziraju webinar u utorak, 13.04.2021. g. od 12:00 do 13:30 sati na temu Sustavi podnih instalacija - UFS. Predavanje će održati g. Ante Cvitković, bacc.ing.el. a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 2 školska sata iz stručnog područja. Prijave za webinar počinju 31.03.2021. od 12:00 sati i traju do 13.04.2021. do 11:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Tema webinara:

Naglasak predavanja je na praktičnim i stvarnim primjerima primjene projektiranih rješenja. Svrha prezentacije je detaljnije se upoznati sa specifičnostima rješenja za montažu elektroinstalacija u podove različitih izvedbi. Prezentacija je namijenjena svima onima kojima su elektroinstalacije u središtu profesionalnog interesa – projektantima elektroinstalacija, vlasnicima poduzeća za elektromontažu, voditeljima elektro radova te ostalim zainteresiranima.

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

 

Sve vijesti