Trajno stručno usavršavanje

Seminari - najava

Webinar – Sustavi tehničke zaštite i automatizacija objekta

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike i tvrtka Urmet/Vezave d.o.o. organiziraju u četvrtak, 22.04.2021. g. od 13:00 do 14:30 sati webinar na temu „Sustavi tehničke zaštite i automatizacija objekta“. Predavanje će održati g. Branko Balaban, struč.spec.ing.el., g. Robert Perčić, mag.ing.el.inf. i g. Nedjeljko Rukavina., a sudjelovanjem na webinaru ostvarujete pravo na 2 školska sata iz stručnog područja. Prijave za webinar počinju 14.04.2021. od 13:00 sati i traju do 22.04.2021. do 12:00 sati ( nakon navedenog termina nema mogućnosti prijave za webinar). Sudjelovanje na webinaru je bez kotizacije, a prijaviti se možete na linku https://prijava.hkie.hr/.

 

Teme webinara:

- Kontrola pristupa FDI: karakteristike i mogućnosti
- Video nazdor Urmet: integracija s kontrolom pristupa 
- Video portafonija Urmet: povezivanje s kontrolom pristupa i video nadzorom 
- Automatizacija objekta Yokis: karakteristike, mogućnosti i veza s video portafonijom 
- Protuprovalni sustav Elkron: integracija s kontrolom pristupa i video portafonijom 
- Vatrodojava Elkron: komunikacija s kontrolom pristupa i nužnom rasvjetom 
- Nužna rasvjeta Eaton: pregled tipova sustava nužne rasvjete 
- Upravljanje rezervacijama FDI i hotelski sustav GLT: osnovne mogućnosti

 

Upute za prijavu sudjelovanja na webinaru:

Ukoliko se niste registrirali u sustav  na linku https://prijava.hkie.hr/  prvo morate kreirati korisnički račun, na e- mail adresu koja je upisana u formi stići će sigurnosni mail za potvrdu vaše registracije i nakon toga možete ostvariti prijavu za webinar putem online prijave na linku https://prijava.hkie.hr/.

Ukoliko ste već izvršili registraciju u sustav potrebno je samo ispuniti online prijavu na linku https://prijava.hkie.hr/. U navedenom terminu početka održavanja webinara na linku https://prijava.hkie.hr/ pratite webinar.

Sudjelovanje na webinaru i ostvarivanje prava na školske sate priznaje se svim sudionicima koji su webinar pokrenuli u navedenom terminu održavanja istoga.

Sve vijesti