Forum

O Komori

Stranica: 1 Na kraj Reply
Autor Tema: O KOMORI 6238 pregleda

    zeljko.nikolic41886
    zeljko.nikolic41886

    Čitajući izvješća/osvrte i .... predsednika i članova PO Rijeka jednstavno sam bio iznenađen. Kao da čitam dnevne portale o vijestima u RH tko, gdje kada. O pa zar smo zbilja toliko nisko pali, o struci niti riječi (ako pogledate forum zadnje prijavljivanje, prestrašno). Pa zar se to nas zbilja ne tiče, ne "živimo" od toga, ljudi pa komunicirajmo malo ali ne o "glupostima" (ne ulazeći u "dopisivanja" Komore i PO Rijeka jer rekao bi Škoro "Istina je voda duboka"

    Znam da i ovo pisanje neće biti nekome po volji, ali...., nitko nema premalo godina i/ili iskustva da ne može "misliti" svojom glavom. Probajmo svi zajedno učiniti nešto da nam se struka više cijeni, a naravno tu mislim prvobitno na cijene projekata i nadzora (izmjenimo iskustva a ne čekati da "kolega" eventualno nešto pogriješi i bacati drva i kamenje na njega).

    Kao završetak, svi smo mi "kolege" (slabije ili bolje pozicionirani u Komori) pa ako si mi jedni drugima ne budemo potpora iskreno neznam tko bi nam to trebao biti.

    zeljko.nikolic41886
    zeljko.nikolic41886

    Poštovani kolege,

    Izuzetno "mi je drago" što je ova tema naišla na toliki broj prijavljivanja/diskusija. Da je barem netko, napisao nešto (bilo što), čemu služi "ovaj forum" ali ne.

    Super, izgleda da ste svi zadovoljni stanjem, cijenama, odnosom prema nama (električarima) kao projektantima i nadzorima. Idila, zar ne??

    Ne, nije, ali nije radi nas. A iskreno rečeno "bolje" nismo ni zaslužili. Ja sam pokušavao par godina "nagovoriti" projektante, nadzore i izvođače da se znaju barem "okvirna pravila igre", ali uzalud. Nemojte se odmah uhvatiti za "okvirna pravila igre" jer svi koji su na tržištu jako dobro znaju o čemu pišem.

    Ispričavam se svima kojima sam "bez veze zauzeo prostor" za pisanje komentara na forumu, "kolegama" koje sam "možda" prozvao, ali još jednom isprika i budite sigurni da više pisanja na forumu s moje strane neće biti.

    Žalosno, ali, gospodo draga, tako nam je kako nam je, a vjerovali Vi ili ne kad se slijedeće godine pozavršavaju poslovi iz ove godine još i gore,

    Na kraju Vas sve lijepo pozdravljam i iskreno mi je žao da smo svi skupa takvi.

    miroslav.pecnik154
    miroslav.pecnik154

    U svezi punomoći za podizanje korporativne kartice, uspio sam da AKD prizna punomoć za podizanje kartice potpisanu elektroničkim potpisom (vidi odgovor dolje). Dakle, ne treba ovjeraviti kod javnog bilježnika

    "izjava je prihvatljiva jer je Vaš elektronički potpis izjednačen s vlastoručnim potpisom i ujedno autenticira Vas kao potpisnika, odnosno Vašu punomoć da poslovnu karticu u Vaše ime preuzme druga osoba.

    S poštovanjem,

    Ra ured"


Postavi odgovor na temu:

Ne možete uređivati postove ili postavljati nove postove na ovu temu: Morate biti ulogirani za korištenje foruma.