Vijesti / Aktualnosti
Tumačenje MGIPU: članak 28. stavak 2. Zakona o komori arhitekata i komorama inženjera u graditeljstvu i prostornom uređenju (Ovlašteni voditelji građenja i ovlašteni voditelji radova)
Pripreme za 9. Dane inženjera elektrotehnike
Ponedjeljak, 18. Siječanj 2016.

Dana, 12.01.2016. godine u Zagrebu su članovi Organizacijskog odbora 9. Dana inženjera elektrotehnike održali sastanak s g. Davorom Škrlecom, zastupnikom u Europskom parlamentu . G. Škrlec je aktivno sudjelovao na dosadašnjim Danima inženjera elektrotehnike kao vrsni predavač, a posebno su zanimljiva predavanja na kojima je g. Škrlec iznosio europske trendove u razvoju obnovljivih izvora energije, promjenama u distributivnim i prijenosnim mrežama te informacije o Europskom tržištu energije.

Na sastanku se razgovaralo o pripremama za 9. Dane inženjera elektrotehnike, o najnovijim naporima Europske unije u vezi očuvanja okoliša te stručnom usavršavanju.

Odluka o visini članarine, upisnine i naknade za poslove kojima Hrvatska komora inženjera elektrotehnike ostvaruje vlastite prihode
Četvrtak, 14. Siječanj 2016.

Na temelju članka 12. stavka 2. podstavka 1. Zakona o komori arhitekata i komorama inženjera u graditeljstvu i prostornom uređenju (»Narodne novine«, broj 78/2015) Skupština Hrvatske komore inženjera elektrotehnike na prijedlog Upravnog odbora Hrvatske komore inženjera elektrotehnike na 5. sjednici održanoj 17. prosinca 2015. godine, donijela je Odluku o visini članarine, upisnine i naknade za poslove kojima Hrvatska komora inženjera elektrotehnike ostvaruje vlastite prihode.

Zagreb, 21.01.2016. Novi zakonodavni okvir elektroenergetskog sektora
Srijeda, 13. Siječanj 2016.

HO CIRED i Hrvatska komora inženjera elektrotehnike u četvrtak, 21. siječnja 2016. g. organiziraju seminar „Novi zakonodavni okvir elektroenergetskog sustava“.
Seminar će se održati u Velikoj dvorani HEP d.d., Ulica grada Vukovara 37.

Javno savjetovanje o Pravilniku o obnovljivim izvorima energije i visokoučinkovitoj kogeneraciji
Srijeda, 13. Siječanj 2016.

Prema upozorenju predsjednika SO 4 („Distribuirani izvori i učinkovito korištenje električne energije“) skrećemo Vam pažnju da je 31. prosinca 2015. otvoreno Javno savjetovanje o „Pravilniku o obnovljivim izvorima energije i visokoučinkovitoj kogeneraciji“ (https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/Dashboard). Savjetovanje traje dva tjedna i zatvara se 15. siječnja 2016. godine.

Pravilnik možete pogledati kroz navedenu poveznicu ili direktno na https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=2490

1 | 2 ...
Korisničko ime:
Lozinka:

Zapamti moju prijavu

Zaboravili ste lozinku?
Osobni podaci:
  • Broj logiranja na Moj HKIE:
Promjena lozinke

Kalendar događanja i najavaAnketa nije aktivna, pogledajte arhivu završenih anketa