Vijesti / Aktualnosti
Izvješće s 25. sjednice Upravnog odbora HKIE održane 20. listopada 2016. godine u Zagrebu
Srijeda, 26. Listopad 2016.

U četvrtak, 20. listopada 2016. u Zagrebu je održana 25. sjednica Upravnog odbora Hrvatske komore inženjera elektrotehnike.

 

12. simpozij o sustavu vođenja EES-a
Srijeda, 12. Listopad 2016.

HRO CIGRE organizira 12. simpozij o sustavu vođenja EES-a koji će se održati u Splitu, od 14. do 16. studenoga 2016. godine. Simpozij nastavlja tradiciju prethodnih i obrađuje aktualne teme vezane uz vođenje elektroenergetskog sustava te organizaciju tržišta električnom energijom. Ove godine naglasak je stavljen na primjenu naprednih tehnologija u funkciji vođenja EES-a te utjecaj energetske politike Europske unije na Republiku Hrvatsku. Cilj je ovog skupa omogućiti razmjenu znanja i stečenih iskustava između operatora sustava, proizvođača, tržišnih sudionika, operatora tržišta, konzultanata, znanstvenih i obrazovnih ustanova, ministarstava i regulatornih agencija.

25. Forum – Dani energije u Hrvatskoj
Srijeda, 12. Listopad 2016.

Hrvatsko energetsko društvo organizira 25. Forum – Dani energije u Hrvatskoj koji će se održati 18. studenog 2016. godine u maloj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Tema 25. Foruma - JEDINSTVENA ENERGETSKA I KLIMATSKA POLITIKA U OTVORENOM TRŽIŠTU ENERGIJE
Godina dana nakon COP 21

Zaključak sa održanih 9. Dana inženjera elektrotehnike
Petak, 7. Listopad 2016.

Hrvatska komora inženjera elektrotehnike u Puli od 29.09.2016. do 01.10.2016. održala je 9. Dane inženjera elektrotehnike.
9.Dani inženjera elektrotehnike održani su pod visokim pokroviteljstvom Europskog parlamenta i predsjednice RH gđe. Kolinde Grabar Kitarović, te pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Ministarstva gospodarstva,
Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Ministarstva poduzetništva i obrta, Istarske županije, Grada Pule te sva četiri elektrotehnička fakulteta u Hrvatskoj.
Uz zahvale pokroviteljima ovim putem se zahvaljujemo i Srebrnim sponzorima Allianz Zagreb d.d., Vlado Elektronika & El.Mo Spa i Končar – Inženjering za energetiku i transport te Brončanom sponzoru ABB d.o.o

Međunarodna suradnja na 9. Danima inženjera elektrotehnike u Puli 2016.
Petak, 7. Listopad 2016.

U sklopu 9. Dana inženjera elektrotehnike koji su održani u Puli od 28. rujna do 1. listopada 2016. u organizaciji Povjerenstva za međunarodnu suradnju HKIE održan je i sastanak s predstavnicima inženjerskih komora susjednih zemalja.
Skupu su prisustvovali gosti iz Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ...
Korisničko ime:
Lozinka:

Zapamti moju prijavu

Zaboravili ste lozinku?
Osobni podaci:
  • Broj logiranja na Moj HKIE:
Promjena lozinke

Kalendar događanja i najava

Anketa nije aktivna, pogledajte arhivu završenih anketa