Forum

O Komori

Samo logirani članovi Komore mogu objavljivati postove.

O Komori » Predavanja na DOIE 2012

Stranica: 1 Na kraj
Autor Tema: Predavanja na DOIE 2012 349 pregleda
  • Miljenko Rodek
    Član komore
    8 postova

Predavanja na DOIE 2012 Link to this post

Na sastanku Organizacijskog odbora donesena je oluka o pokretanju natječaja za radove na DOIE 2012. Poziv će biti upućen svim dosadašnjim predavačima i svim članovima, pa ako imate sklonosti za objavljivanje takvih radova javite se! Međutim to nije tema o kojoj želim raspravljati. Osim sadržaja koji će nam se ponuditi kroz natječaj, postoji želja da dio radova bude diktiran od strane Organizacijskog odbora i to za sadržaje za koje postoji utvrđena potreba zbog nedorečenosti propisa, novih tehnologija i sl. Organizacijski odbor već ima nekoliko prijedloga, ali se kroz ovu forumsku raspravu želi čuti i vaše mišljenje.

Često imam problem s prijenosom većih snaga na niskom naponu, što je uobičajeni zahtjev prehrambene i sličnih industrija. Tehničko rješenje paralelnih kabela nije u potpunosti razrađeno zbog nedorečenosti regulative, te problema u izboru zaštite paralelnih kabela od preopterećenja i struja kratkog spoja. Želja mi je da se u predavanju na DOIE 2012 obradi ta tema!

Molim vas da kroz postove istaknete probleme koje imate u praksi i za koje želite rješenje i raspravu na DOIE.

349 pregleda
Na vrh

Trenutno online: Nema nikog online.

Zadnji registrirani član: Anon

Korisničko ime:
Lozinka:

Zapamti moju prijavu

Osobni podaci:
  • Broj logiranja na Moj HKIE: